DESPRE NOI

Swiss Diamond este o companie ce asigura alaturi de partenerii sai servicii de imprumut financiar de tip amanet si tranzactionare de metale pretioase.

Swiss Diamond este o intreprindere ce se extinde prin implementarea unui set de standarde de calitate. Timp de zece ani, pasiunea pentru bijuterii cu diamante si ceasuri de lux au condus catre dezvoltarea unei afaceri de familie ce detine in prezent un magazin de tip boutique in centrul Bucurestiului si parteneriate de comercializare a ceasurilor de lux si a diamantelor in Europa si Orientul Mijlociu.

Parcursul companiei incepe printr-o Misiune ce declara scopul societatii si serveste drept reper pentru a inspira momentele pretioase prin tranzacţionarea de bijuterii cu diamante si ceasuri de lux. Viziunea companiei ghideaza fiecare aspect in fidelizarea clientilor prin crearea de relatii de lunga durata, devenind astfel un partener de incredere si lider in domeniu. Nu in ultimul rand, Valorile ce stau la baza companiei Swiss Diamond se remarca prin tranzactii transparente, servicii de exceptie si preturi corecte oferite fiecarui client in parte.

Astfel, Swiss Diamond va invita intr-un mediu in care atmosfera este dominata de stralucire si lux in conditii optime de siguranta. Achizitiile de diamante si ceasuri se desfasoara prin evaluare imediata si gratuita, iar plata se face cash sau prin transfer bancar. Mai mult decat atat, pentru a oferi experienta unui serviciu personalizat, Swiss Diamond propune deplasarea agentilor evaluatori la domiciliul sau biroul clientilor, in conditii de maxima confidentialitate.
AMANET

Swiss Diamond vine in intampinarea clientilor prin servicii de amanet ce desfasoara activitati de creditare cu titlu profesional, in conditiile stabilite de lege.

Din dorinta de a fi cat mai aproape de clientii sai actuali si potentiali care au nevoie de un suport financiar rapid, Swiss Diamond ofera optiunea de imprumut pe o durata cuprinsa intre 15 zile si 6 luni. Acest imprumut se desfaşoara cu scopul de a oferi posibilitatea consumatorului de a pastra obiectele cu valoare sentimentala oferite catre amanetare pana in momentul achitarii creditului.

In functie de decizia clientului care poate solicita punerea spre vanzare a obiectelor amanetate in vederea restituirii imprumutului, Swiss Diamond ofera ca ramburs diferenta de pret dintre valoarea la care a fost amanetat bunul si pretul la care se vinde produsul sau evaluat pentru vanzare.

Pentru a pastra transparenta in momentul intocmirii contractului de amanet, toate obiectele lasate in incinta Swiss Diamond sunt atent verificate cu cele mai performante instrumente, fotografiate si descrise in cele mai mici detalii, urmand sa fie ulterior sigilate si pastrate asemenea unor produse de valoare.

Pentru a oferi cele mai sigure conditii de tranzactionare, locatia Swiss Diamond detine o incinta cu pereti si geamuri blindate, sistem antiefracţie, seif, supraveghere video si monitorizare 24/24.

 • Breguet
 • breitling
 • bvlgari
 • cartier
 • chopard
 • girard
 • hublot
 • patek
 • penerai
 • piaget
 • tag
 • ulysse
© 2016-2017 Swiss Diamond. All Rights Reserved.
Designed By Alphabeta